Om oss

Besiktarna är ett företag som har besiktningsspecialister inom område: våtrum, -badrum, -vind -krypgrunder och överlåtelsebesiktningar.

- Vi utför alla besiktningar oberoende och professionellt, på lika villkor, oavsett vem som är beställare. Vår tydliga besiktningsmetod med tydliga bedömningsgrunder säkerställer att en oberoende besiktning utförs, oavsett vem som har beställt jobbet!

Vi erbjuder även byggteknisk rådgivning, projektledning, överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar samt slutbesiktningar.

Vi har erfarenhet och referenser från:

Byggnation av villor och skolor
Projektledning, -projektering av villor, radhus och lägenhetsrenoveringar.
Byggteknik
Våtrum och Badrum
Villa/lägenhetsförsäljning
Fukt i Vind och krypgrunder
ROT renoveringar

Vår långa erfarenhet och kompetens ger dig en möjlighet att säkra dina kostnader vid en renovering, förbättra miljön, få attraktivare objekt vid försäljning och öka värdet på din fastighet.

Våra besiktningsmän utför tjänster åt privatpersoner, hantverkare, försäkringsbolag, fastighetsägare och advokater.

Vårt motto är: Byggbranschen påverkar oss alla –Din fastighet, lägenhet, villa skall vara trygg och säker utan att ekonomiska och obehagliga merkostnader dyker upp.  Vårt mål är att säkerställa en byggprocess som matchar samhällets och individens behov, då bidrar besiktarna.se med samordning, information och kunskap.

Ring oss och boka din oberoende besiktningsman!

 

UDDVÄGEN 13
749 50 Ekolsund

Orgnr:556420-5077
Telefon: 954785
E-post: info@besiktarna.se
Webb: www.besiktarna.se
ELBIDO DESIGN AB bedriver verksamhet inom tre delar: Byggbesiktning, Datakommunikation inom bygg och hantverk, www. besiktarna.se är en av Elbido:s verksamheter.

 

 

Har du fukt på vinden eller i krypgrunden?

Vi på wwww.besiktarna.se kommer gärna och åtgärdar problemet. Våra fuktspecialister och Oberoende besiktningsmän hitta snabbt de bästa lösningarna för just dig!